2020. december 31., csütörtök

Az év utolsó kirándulása

Ha már tegnap olyan szépek lettek a kiskutyák a kozmetikában (köszi Anita!), akkor gyorsan szét kell trollkodni az eredményt. Szóval elmentünk ma egy csumpi, de annál sárosabb kis kirándulásra, a szokásos cseszneki Kő-árok körre. Nem túl izgalmas, nem hosszú, nem megerőltető, de a célnak (délelőtti lemozgatás) megfelelt.

A többiek egy hosszabb túrát terveztek a Gerecsébe, eredetileg velük tartottunk volna, de aztán rájöttem, hogy a 16 km kicsit sok lenne most nekünk, főleg úgy, hogy későn érünk vissza a parkolóba. Nem tartottam biztonságos ötletnek, pont szilveszter napján a hosszú túrát ismeretlen terepen, éppen-világosban visszaéréssel. Tudom, túlizgulom, de akkor sem. Nem mertem vállalni. Mi van, ha pont ma sikerül eltűnni valamelyik kutyámnak? Soha nem tudnám megbocsájtani magamnak. Így lemondtuk sajnos. Nagyon-nagyon régen láttuk a többieket, így jó lett volna, de hozzáteszem, a találkozás nem csak rajtunk múlik. Bízunk egy szociálisabb jövő évben :)

Nem is írok így semmit, csak felteszem a néhány képet, amit emlékbe készítettünk, az idei utolsó kirándulásunkról. Holnap új évre ébredünk :)

Piros csészegomba


Réteggomba faj (Stereum sp.)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése