2020. május 31., vasárnap

Kirándulás a Programok Hatlábon-nal Pilisborosjenőre

Pilisborosjenő ugyan majdhogynem két órányi autózásra van tőlünk, mégis úgy döntöttünk, hogy ezen a hétvégén is csatlakozunk a Programok Hatlábon-hoz :) Annyira megszerettük ezeket a túrákat, mostanában teljesen kiváltottuk velük a saját kirándulásainkat. Hiába rövidebbek, a kutyák a bandázásba, feladatokba ugyanúgy (vagy még jobban) elfáradnak, mi pedig társaságban vagyunk, beszélgetünk, nincs tervezési meló se, csak követjük Nórit :)

Tegnap ráadásul ismét összefutottunk Dóriékkal (meglepi volt, csak annyit láttam, hogy az "érdekel"-re bökött facebook-on), aminek ismét nagyon örültünk :) Plusz, találkoztam vééégre collie-s ismerőssel is, Andival, ennek szintén nagyon örültem, olyan jó eszmétcserélni saját fajtás témákban :)

Az út ismét csodálatos volt, egyszerűen gyönyörű, még sohasem jártam erre. Láttuk a Teve-sziklát, megnéztük az Egri Vár másolatát és jártunk felhagyott bányaterületen is.

A képek egy részét Gábor, egy részét Andi készítette:

A Teve-szikla

Az Egri Vár másolatánál

Páros feladat

A skót szekció


Newton és Millie

Fotó: Leidl Andrea (www.millie.hu)
Ez volt a tegnapunk, ma pedig kora reggel egy kellemes, esős sétát tettünk itt a környéken Krisztivel, ami szintén elmondhatatlanul jól esett (szó szerint :D). Olyan keveset találkozunk, hogy nagyon örülök minden ilyen lehetőségnek. Köszi Kriszti mégegyszer! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése