2020. május 23., szombat

Kirándulás a Programok Hatlábon-nal a Nagy-Szénáson

Ma kicsit sietősen indult a reggel, nem sok időt hagytunk a készülődésre, plusz rádöbbentünk, hogy Nagykovácsi 1 és 3/4 órányira van, ami nem is olyan kevés..

Mindegy, időben érkeztünk, bár eléggé uccsó pillanatban, ilyenkor kissé szétszórtan indul nekünk a program... Jó sokan összejöttünk, Nóra írta is tegnap, hogy a túra betelt. A csoport összetétele változó, de sokakat ismerünk már, ha máshogy nem, látásból.

A kirándulás a megszokott kellemes távval, jó kis gyakorlatokkal fűszerezve zajlott, a táj pedig sokszor csodaszép kilátással örvendeztetett meg minket.

Asszírkának nem sok hasznát vettük - teljesen beleszeretett egy kis vadkacsavadász-retrieverhez hasonló lánykába.. az agyát megszállta a tesztoszteron, szóval bepárásodott tekintettel és minden egyébre nagy ívben tojva udvarolt. Hála égnek nem tolja bunkón, csak nyüsszög, kerülget, szenved... a jutifalatot el sem fogadta, egy-egy feladatot sikerült Gábornak kiszenvedi vele.. inni sem akart, lila köd.. ezért egy darabon megkötődött, hátha csökken a lelkesedése. Szenvedése közben picit elgondolkodott, hogy váltson-e az előtte haladó csinos németjuhászra, de hát ő hűséges típus, elengedést követően tehát továbbra is a kinézett nőszemélyért lelkesedett.. ellenben Newton a kezdeti kipörgést követően teljesen normális, cuki és motivált volt, királyul érezte magát, sokszor becsekkolt.

Képek:








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése