2019. augusztus 23., péntek

Igazi kutyás vagy, ha...

1. Nem is érted, minek gyártanak sedan típusú autómodelleket...




Ez már mindjárt más:



2. Szerinted nincs rossz idő, csak rossz öltözet. Végülis a kutyád mindig imád túrázni/sétálni.



3. Fentiekből következően általában úgy nézel ki, mint a csövesek. De ez téged már rég nem érdekel. Michael Jackson is saját stílust alapított. Te is.

4. Jutalomfalat-tartó nélkül nincs menő szerelés!

5. Ha mosásnál nem nézted át rendesen a zsebeidet, teregetéskor nagy valószínűséggel a következő meglepetéstárgyakkal fogsz találkozni (a tiszta ruha között): kakiszacskó, többféle különböző állagú jutalomfalat, klikker. Megnyugszol, hogy egyiknek sem lett baja (a jutalomfalatot szomorúan kidobod).

6. Amúgy is régóta keresed azt a mosószert, ami maradéktalanul eltávolítja a párizsi/sajt/egyéb felvágott-zsírfoltokat a ruháid zsebéből.

7. Szőrhengert tartasz az előszobában, a kocsidban és a munkahelyen. Biztos ami biztos. Ha egy kollégád megjegyzi, hogy kutyaszőr van a pulcsidon, felvisítasz és szörnyülködve nézel - persze tisztán emlékszel, hogy már a reggeli felvételkor is rajta volt...

8. Képes vagy fél napokat autózni, a tréningek/szemináriumok kedvéért, hogy a legjobbaktól tanulhass - vagy hogy kicsi kutyád új helyen sétálhasson / találkozhasson a régi/új pajtásaival.

Általános kép a műszerfalon.

9. A tápos zsákon csak összetétel érdekel - az árnál csak sóhajtasz - végülis a minőséget meg kell fizetni!! (bár megállapítod, hogy lassan a marhakaraj kilója is olcsóbb a szuperprémium tápnál és ideje elgondolkoznod a BARF-on..)



10. Miután a fél életedet ott töltöd, herótod van az erdőjárástól... csak fát ne kelljen látni!!! Legyen végre beton!!

11. A kutyád éves programját előbb összeállítod mint a sajátodat. Természetesen a szabadságtervezést is a fentieknek megfelelően végzed.

12. A tízezres nem ugyanaz a tízezres, ha edzőteremről/kozmetikusról/étteremről vagy tréningről/szemináriumról van szó!!!

13. Ha rendezvényre/kutyás banzájba/vendégségbe mentek, szálára fésülöd a kutyát és stílusos nyakörvet választasz neki. Te hajat se mosol, mert "minek azt, végülis kutyás programra megyünk.." 

14. Amikor kénytelen vagy a kutyáidat panzióba adni, euforikus öröm tölt el, hogy pár napig csak magaddal / pároddal / barátaiddal foglalkozhatsz és kutyamentes programokat is beterveztél végre. Néhány óráig. Aztán elkezdesz aggódni, hogy biztosan minden rendben van-e velük. A második napon visszavonhatatlanul hiányoznak.


1 megjegyzés:

  1. Adom :D Bar a szaritogep a szőrhegy fékezeseben segít, a zsebben maradt kakis zacskonak nem tesz jot a 70 fok...

    VálaszTörlés