2021. május 7., péntek

Mai Hoopers

Általában hetente egyszer gyakorolok itthon Hoopers-t. Egyenlőre a két kutty ugyanazt a feladatsort kapja, de Newton-t hamarosan kiveszem a sztoriból, mert neki a terelés a kedvence, nem akarom már több mindenbe belerángatni, akármennyire is lelkes (és ügyes) a Hoopers feladatok iránt egyébként. De akár agility-ből is van mit gyakorolni bőven, sajnos az idő viszont véges, nem fér bele minden :)

Engem mondjuk nagyon feldob, amikor új dolgokkal ismerkedünk, persze az elején könnyű lelkesedni :D Aztán ahogyan az ember elkezd igazán belemerülni valamibe, mindig rádöbben, hogy "tejóég", mennyi mindent kell kidolgozni!! Nem véletlen, hogy bármilyen kutyás sportra azt mondják, 2 év, amire felfejleszted a kutyát versenyszintig - magyarán egy elég jó és stabil munkát tudsz kialakítani.

A Hoopers-t én nem is szeretném magasabb szintre vinni mint H0-H1 kategória.. itthon még a versenyzés sem indult el, a legnagyobbak is most fejlesztik magukat, illetve az itthoni sportéletet.

A bulit szeretem benne, meg azt, hogy kísérletezhetek, Asszírkán például :D Nem sietek sehová, nem kell halálosan komolyan vennem, olyan ez, mint egy kíváncsi utazás. Látom már a nehézségét is, azért ilyen szintű távmunkát végezni, önállóan, felvezetői kíséret nélkül, hát.. szép feladat!

Egyenlőre Asszírkának is tetszik, jöjjön is a mai videó.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése