2020. július 26., vasárnap

Szokásos

Néha elgondolkozom, hogy vajon érdemes-e minden kirándulást vagy hétvégét megörökíteni, hiszen nem számolok be minden agility-edzésről, fizio-ról vagy sétáról sem... Aztán általában igen-nel válaszolok, hiszen ez a blog valahol egy napló is.

Ennek mentén gyorsan lejegyzetelem, hogy ma ismét Tatán voltunk SUP-olni, ez alkalommal Anitáékkal és sok-sok másik skóttal, így különleges volt a hangulata :)

A forgatókönyv a szokásos tókör-evezés-evészet volt. Anitáék először próbálták a SUP-ot, Anita viszont rögtön kettő kuttyal is megismertette a deszkát és a vízisportok világát :D

A sétán a srácok mintaszerűek voltak, Newton-t is sokkal könnyebb lebeszélni már a kutyákról, talán benő a feje lágya lassan. A deszkán Asszírka tökéletesen viselkedett, Newton 1x beugrott, 1x beesett, meg állandóan mászkált és elégedetlenkedett. Hát, tetszett-nemtetszett, ez volt a mai program :D

Beszereztem a Decathlonban egy vízálló tokot, így tudtam néhány képet készíteni. Szuper, hogy az érintőképernyő működik a tokon keresztül, viszont a fotók sajnos "ködösebbek" lesznek.

Pár képet teszek fel emlékbe (személyiségi jogok miatt a többiekről nem annyira), a szép tisztákat Máté csinálta a partról :)

Evezésre várva

Mr. Öntudat a deszkán


A csapat egy része a partról figyel


Ez a kép nagyon tetszik! Ayris

Itt még csak az alja vizes a Nyúlnak :D



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése