2019. július 22., hétfő

Home (and travel) alone

Kezdek kicsit bepánikolni, mert Gábor elutazik 2 hétre. Ez még önmagában teljesen OK, egyáltalán nem tartozom az egyedülléttől félő emberek közé (sőt, általában erősen igénylem a személyes teret, időt, nyugalmat), de a helyzet az, hogy ebben egy portelki terelési szeánsz, egy tervezett vasadi munkavizsga és lehet hogy egy agility verseny is szerepel 😱


Így már nem néz ki olyan jól a helyzet ugyeugye..  mert lássuk be menő vagyok én meg minden, de azért az országos körutak egyesegyedül a két döggel.. öö.. kihívás. Portelek tőlünk 212 km-re, 3 órás autóútra van, M0-ás közjátékkal. Ami szuper út, gyors és csodálatos, csak éppen naponta van rajta min. 1 db hatalmas baleset. De inkább több. És ilyenkor állsz órákat és nem menekülsz, mert nincs hova. Útinform használata erősen ajánlott (bár semmit sem ér, ha épp akkor van balhé amikor már azon szüttyögsz).

Namost választhatok, hogy esetleg Budapesten alszom egyet, vagy az oda-, vagy a visszaúton, de akkor meg a budapesti forgalmat kell túlélnem, amit kellően gyűlölök. Vezetek mindenhol az országban, de Pesten ne kelljen... Szóval vagy pesti idegbaj vagy 6 óra vezetés, közben terelőtréning két kutyával. Neeem hiszem, hogy ez nekem való.

Úgy van, hogy augusztus 2-án terelés, 3-án pedig egy agilityverseny Erdőkertesen, ami nincs is olyan messze Portelektől. Ági is mondta, hogy Évi meg Dóri is mennek, hát menjek én is. Eeee. De akkor aludnom kellene valahol (nem feltétlenül Budapesten, kerülő)... két kutyával?? Egyedül? Ajjaj. És mit csinálok Asszírkával a verseny alatt??? Akarom én ezt? 

A munkavizsgára is úgy kell felmennem, hogy előző este, mert reggel 7-kor kezdődik majd... vagy indulok Győrből, hajnali 5-kor. Pestről mondjuk 6-kor. Nem tudom mi éri meg. Vissza is kell jönni. Megintcsak mit csináljak Círiennel?? Lehet addig megkapja Évi majd, szegény.. nála tudom, hogy biztonságban van. 

Amúgy is végtelenül abnormális életet élek, mindig úton vagyunk valahová... eszméletlenül egyetértek Dalmával, a CIVIL élettel, na meg a NARNIÁVAL...

Valahogy meg kell húznom a határokat azt hiszem.. ... vagy éppen ki kell tágítanom őket, összeszedni magamat és megoldani a szállást, két kutyát, logisztikát meg mindent. Mint említettem, kezdek kicsit bepánikolni.

A problémák forrásai...
 
.. de mit csináljak, ha amúgy meg ilyenek?? 💕




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése