2017. december 29., péntek

Téli szünet

Annyira élvezem ezt az időszakot, ünnepek között, nyugalomban, boldogan, szabadon, otthon :)

Sokkal több időt tudok Newton-nal is tölteni és sok-sok programunk is van. A napokban voltunk kirándulni, hosszú idő után ismét (amúgy a kutyasuli köti le a hétvégéinket egy ideje), a Bakonyban. Nem választottam túl hosszú túrát, igencsak bele kell jönni újra a terepjárásba, ha az ember egy ideje nem műveli :)

A Hotel Szépalmától indultunk és 6-7 km-t tettünk meg. Nem volt rossz útvonal, de nem is lesz a nagy kedvencek között. A hotel környékén oda-vissza pórázon kellett vinnünk Nyulat, mert a lovakra azért berohanna a karámba. Színtiszta hisztiből meg is ugatta őket (értsd be nem állt a szája), amiből a végén elegem is lett, elkaptam a fejét. Érdekes módon ezt követően képes volt normálisan viselkedni, sőt, kitartott a dolog még vagy 2 napig.. 


Holnapra is tervezünk egy rövidebb erdőlátogatást, majd meglátjuk.

A reggeli sétákhoz is találtunk szuper társaságot, Emőke és Panna személyében - a szünetben ezek is sokkal hosszabbak, akár egy órát is lent tudunk lenni.

Tegnap pedig ismét meglátogattuk Katát - meg persze a kismuttyokat :) Laza 4 órát töltöttünk náluk (kicsit sem vagyok megszállott), beszélgettünk, dögönyöztem a kicsiket, Newton addig kint bandázott a többiekkel az udvaron.

Várakozó állásponton :)

Elmentünk a (már szinte szokássá vált :)) közös sétára, amit én mindig nagyon élvezek.. sok-sok gyönyörű skót együtt :) Ezúttal Kata megörvendeztette Nyulat azzal, hogy csak csajokat hozott, Nyúl így egy egész csajbanda közepén rohangált önfeledten és végtelenül büszkén. Legboldogabb akkor volt, amikor egy bottal a szájában rohant és minden lány őt üldözte :)


Elöl a kis Don Juan..
 
Newton anyjával, a csodaszép Yasha-val

Persze ez nem minden, de a legfontosabb hírt a következő bejegyzésre hagyom :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése