2017. november 18., szombat

Átmeneti érzékenység - eltűnőben..

Ez mindössze ismét egy rövid feljegyzés, csak hogy meglegyen..

Néhány hete eltűnőben van Nyúl érzékenységei közül a "csúszós felületek"-tétel. Nagyon érdekes volt megfigyelni, hogy szinte egyik alkalomról a másikra átlőtte a dolgot, mintha egyszerűen elfelejtette volna.. pl itt a lépcsőházban, a földszinten, vagy az állatorvosnál, vagy a soproni szálláson. Itt legutóbb már teljesen szépen és önállóan fel-le közlekedett az összes - tényleg elég sok és meredek - lépcsőn, minden gond nélkül.

Persze mondjuk az állatorvosnál lévő fém mérleg még kihívás, de legutóbb erre is fel tudtam varázsolni falatkákkal, pedig előtte nem ment. A Fressnapf-os mérlegre pedig szépen felállt, pedig azelőtt ez sem igazán tetszett neki, csak az első két lábig jutottunk.

Nem tudom, ténylegesen mennyit számított, hogy mostanában elég sok mindenre felmászattam, vagy átugrattattam vele alacsony tárgyakat (pl biciklitárolót) és mekkora részben múlt el magától az érzékenység ezen periódusa. Úgy gondolom, azért az utóbbi, érési folyamat jelentősen belejátszik a dologba.

A védős dolog még tart nála, főleg sötétedéskor illetve sötétben szeret kakaduhangon ugatni és Nyúlmódra bakugrásokat végezni mindeközben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése