2024. március 18., hétfő

Smooth terelőnap

Mátéék smooth-os terelőnapot szerveztek, ahová kakukktojásként beszivárogtunk a Nyúllal - mert voltak olyan kedvesek, hogy meghívtak minket :) szívből köszönjük ezúton is, szuper napot töltöttünk együtt. Mindig külön öröm nekem skótokat látni dolgozni és tegnap igazán szép munkákat mutattak a rövidszőrű kollégák. Reményre és boldogságra ad okot, hogy legalább a smooth verzióban jobban maradt ösztönmunka, talán itt lehet még értéket menteni, őrizni.

Nem is nagyon akarok most belemenni a részletekbe, Newton-nal kétszer léptünk pályára, tökéletes is volt ennyi tréning. Az első kör totálisan kaotikus és értelmezhetetlen, a második csodálatos örömboldogság volt, a kettő között pedig egyszer kiszedtünk egy makacskodó csoportot egy karámból - hát a Nyúl nem tétovázott, kirakta őket, az egyszer szent, bár nem szépítette a dolgot, hogy szerinte tökéletes megoldás a csapat közepébe vetődni, teljes gázzal.. na mindegy. Inkább fotókkal töltöm meg ezt a bejegyzést, amiket ismét és nagyon-nagyon köszönünk Máténak, pótolhatatlan emlékek lesznek ezek majd. Csodaszép, verőfényes nap volt, kitűnő társasággal, kedves emberekkel és hát persze Gabival és tréningtársaival, a barikkal.



Ha mégegyszer valaki azt mondja, hogy ez a kutya nem szép, azt simán megverem. Mondjuk kicsit fontosabb, hogy eszméletlen ösztöne és kitartása van. Ja meg agya.

Dolgozik a fiú rendesen..

"Rakéta Newton" á' lá Máté XD






Időnként normális sebességet is fel tud mutatni.



A csapat:) igazán jól nézett ki ennyi smooth egy helyen:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése