2020. június 21., vasárnap

Kirándulás a Programok Hatlábon-nal a Guckler-kilátóhoz

Igazán kellemes időjárással örvendeztetett meg minket a hétvége: esős, borús, hűvös volt a szombat és a vasárnap is.

Ennek megfelelően (illetve miután az A-Team Kupa kezdő osztálya lemondódott) úgy döntöttünk, még csatlakozunk Nóriék szokásos szombati kirándulásához, amit amúgy imádunk. 

A cél ismét a Hármashatár-hegy volt, most a Guckler-kilátótól indultunk.

Rövid leszek: szuper volt, mint mindig. Az útvonal szép volt, mint mindig. A feladatok nagyon tetszettek, mint mindig. Asszírka cseszett becsekkolni, mint mindig. Egyszer azt hittük, elvesztettük, de persze nem, csak mi leghátul haladtunk, ő meg legelöl. Ezt először nem tudtuk, így Gábor lemaradt, hogy "megkeresse". Én előretörtettem, detektáltam, hogy Asszírka megvan, aztán lemaradva megvártam Gábort. Newton csatlakozott hozzám, a csapat meg elhúzott. Szóval amikor utol akartuk érni őket (közben válaszösvények!), Newton-ra bíztuk magunkat. Nem okozott csalódást :) Letért, ahol le kellett és visszavezetett minket a bandához. Imádom ezt a kutyát. Asszírka persze teljes öntudatban feszített a csapat élén. No komment.

Képek nem készültek, vagyis Gábor készített kettőt, az egyik nem túl jelentős, a másikon pedig épp Bikfic készül kakálni a panoráma kellős közepén. Szóval inkább megvárom a facebook-os képeket, aztán teszek fel utólag.

Hazafelé a forgalom már jelentős volt az M1-en, indul a nyári őrület, szóval már csak ezért is, hamarosan fel kell hagynunk a Programok Hatlábon kirándulásokkal. Sajnos.











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése