2017. augusztus 3., csütörtök

30 nap 30 trükk - #3 Irány a medence

Mai trükknek - a meleg miatt is - azt találtam ki, hogy mind a 4 lábbal lépjen bele a medencébe.


Hozzávalók:
Műanyag medence/homokozó


Nyunyu szívesen iszik és ilyenkor 2 vagy 4 lábbal bele is áll a kis kék medencéjébe, nyilván itt ismét a formálás a lényeg. Ezt most végig így tanítottam. Bár terveztem, azt nem sikerült elérni a 3 gyakorlóblokk alatt, hogy meg is álljon benne, de nem akartam tovább tolni a dolgot, mert látszott, hogy Nyúl gyorsan fárad, illetve folyton leáll (pontosabban leül és nem mozdul...).

Kicsit el vagyok szontyolodva, hogy a 3-ból 2 trükköt nem sikerült úgy kiviteleznünk ahogy terveztem, de a hőség is durva, illetve most kezdtük az egészet, majd csak fejlődünk, illetve összecsiszolódunk Nyunyuval ezen a téren is!

A kamerázással valamit kezdenem kell, ugyanis amint kezembe veszem a telefont, Nyúl teljesen szétesik (ahogy tegnap is írtam). Ma eszembe jutott, hogy ez azért is lehet, mert a kirándulásokon, a fotózások alatt elkezdtem őt arra kondícionálni, hogy nézzen a fényképezőgépbe... most majd jobban figyelek, hogy ilyenkor tényleg a fényképezőgépet (telefont) fixírozza-e és ezért esik szét, vagy csak a megváltozott alapállásom zavar be neki.

Íme a mai trükk:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése