2023. június 21., szerda

IV. Afterhero nap

Véégre Afterhero-nap volt ismét!!!

Az idei (első, mert októberben is lesz! :D) kenneltalálkozónkat egy közös hajógyári-szigeti séta keretében tartotta meg Kata június elején, amit őszinte örömmel vártam. Olyan rég láttam őket és persze az Afterhero kennel többi szépséges skótját, azonkívül mindig nagyokat nevetek ahogy Asszírka és klóntesója, Hanzo látványosan feszítenek egymásnak és közben mindegyikük szentül meg van győződve róla, hogy ő a szebb/okosabb/bátrabb/erősebb/macsóbb stb-stb XD Persze az egész csak látványpuffogás, aztán valahogy mindig kényesen kerülik a kérdés komoly megvitatását :D utóbbit mondjuk nem néznénk el nekik amúgy sem, de nagyon vicces amit művelnek.

Megérkezést követően elég nagy csapat gyűlt össze, a szépséges zöldben hömpölygő szőrkavalkádot sokan megcsodálták. Csak Katáék hoztak 5 kutyát, Kimba, Yasha, Tigra, Hanzo és Masni kísérte el őket ezúttal. A családból így Newton az anyukájával, Asszírka pedig a tesójával és nagymamájával találkozhatott. (Itt is lesznek családi fotók, csak el kell kérnem őket Katától!)

Sétáltunk, fürdettünk, fotóztunk, sokat beszélgettünk. Igazán örültem neki, hogy Katáékkal külön beültünk kávézni is, nagyon régen találkoztunk, pedig mindig örülök a személyes alkalmaknak. Akárki akármit mond, az igazán jó beszélgetések és a kapcsolattartás csak élőben működik. Nem a telefonon pötyögésre lettünk kitalálva :)

Mit is mondjak? Igazán nagyon élveztük az egész napot a srácokkal. Teljes hullára fáradtuk magunkat a rengeteg inger miatt, de ez nagyon boldog fáradtság volt.

Néha el szoktam filózni, vajon a srácok tudják-e, hogy akikkel találkoznak, az a családjuk. Vagy hogy emlékeznek-e egyáltalán az anyjukra, testvéreikre. Valószínűleg igen, hiszen a szagmemória a legerősebb memória. Illetve amióta babakorukban elkerültek Katáéktól, többször is találkoztak a családjukkal, néha születésük helyén, szóval valószínűleg nem felejtették el, honnan származnak :) Ugyanakkor semmiféle különleges viselkedést nem tudok felfedezni rajtuk, Newtonra talán a nyugodt tiszteletet mondanám. Asszírka pedig pillangóvá változik minden ilyen eseményen a rengeteg inger miatt, szóval róla nem tudok nyilatkozni :D lehetséges, hogy a ritka családlátogatások alkalmában kissé zavarban vannak - ha emberek lennének, valószínűleg ebéd közben félszeg tekintettel, zavartan gyűrögetnék a szalvétát XD

Amíg nem lesznek igaziak, addig jöjjön néhány béna mobilos kép.

A banda kis része


Mindig olyan furcsa érzés, amikor egy másik kutya arcában, tekintetében a saját kutyádat látod.. persze nem véletlenül :) ő itt Nyúl anyukája, Asszírka nagymamája: Yasha.

És hát akkor családi fotó: Newton és anyukája, Yasha <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése